Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 27 mars 2023

Måndag, en månad efter start.

Solen går upp över Jakobstad en kall måndag morgon i mars. Jag har just gjort dagens första klientbesök och är på väg till nästa. Humöret är på topp och jag ska under dagen få bekanta mej med ett par nya ansikten. Så många härliga människor jag möter om dagarna.


En månad har jag nu arbetat på Omsorg. Det känns som om jag varit där mycket längre. Jag har snabbt kommit in i gemenskapen och rutinerna, om vi kan kalla det rutiner, varje dag har någonting nytt. Visst har det varit utmanande många gånger och jag har varit nervös inför vissa uppgifter, men jag har gett mej sjutton på att klara det och få en avslappnad och fin relation till mina klienter. 



 I kväll tar jag nån timme här framför datorn. Jag ska ha en läkemedelsbehandlingstent senare i vår så det gäller att samla kunskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar