Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 mars 2023

Helg

Förlåt för alla Bonzo bilder men han är alldeles för gullig för att jag ska kunna låta bli. I går när jag städade låg han i soffan och kikade över armstödet på mej.

Vackert väder har vi haft i helgen och vi har försökt njuta så mycket det gått. Kallt förstås men solen värmer så gott mitt på dagen nu.



När jag hade donat klart inne begav vi oss ut och lyckan var väldigt påtaglig. Vi plumsade genom en skog och Bonzos korta ben var nästan föör korta. Han sov gott när vi var hemma igen.

På kvällen samlades vi med Patrik och Lotta och Lottas mamma. Också fammo och faffa, mommo och Hasse var med. Så vi var ett helt gäng som åt gott på Strandis och hade riktigt trevligt. Härligt att kunna samlas så.


Svinkallt i morse och Bonzo fick förstå att vi måste vänta på varmare väder. Då satt han i stället med gosedjur i munnen och såg oberörd ut. Väntade bara på tecken till lek från vår sida.

Så småningom kom vi oss i väg och visst var det skönt med sol i fejset. Under dagen har jag stickat klart tröjan jag hållit på med och nu är trådarna fästade och tröjan blockad. På fredag åker den till Vasa.


Jag fick fnatt och drog fram skidorna och gjorde årets premiärtur. Bättre sent än aldrig. Hela hösten och vintern har mitt vänstra ben trilskat så jag har helt enkelt inte vågat. Men nu känns det lite bättre och det gick riktigt bra och inte blev det så värst långt heller men jag var så glad och nöjd över detta lilla framsteg.


Sprillans nya skidor i fjol så nog behövde de få se solen även denna säsong. Hoppas bara jag hinner några gånger till nu när jag fått ändan ur vagnen.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar