Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 november 2020

November

November, tänk att vi är där nu. Med plusgrader och rosor i trädgården. Sen den 3 september har jag arbetat en vecka men i morgon bär det av igen och det är som om det är så mycket att tänka på och oroa sej för. Vi har ju våran Bonzo nu. Och regn och storm utlovas och jag får en klump i magen, kan man börja med en Pekkas dag? Som vanligt tar jag ut allt elände i förskott, jag är ju så väldigt duktig på det. Vill börja november månad med en bild av Zeb som dök upp i mitt flöde. För 6 år sen befann vi oss vid Hammarforsen för fotografering och jag tror bestämt att mamma också var med. Och fina Zeb. Strax efter hans död var jag skiträdd att det skulle dyka upp nåt minne i fb på honom men nu är jag bara glad att bli påmind. Tänk vilken rikedom vi haft.


Och nu till dagens datum och årtal och på nåt konstigt vis fortsätter det med hundar. Bonzo stackarn som inte gillar att åka bil, han får följa med på alla möjliga och omöjliga utfärder. Hoppas att han blir mera bil van, min dröm är att en dag kunna ta med honom till de snöklädda fjällen.


Kronoby och en del av Gustavs rundan blev det. Mest för att eventuellt ta med cyklarna nån gång. Och vi går ju inte långa bitar med Bonzo ännu men han är väldigt tapper och jag tror han skulle trampa på en bra stund.


Så naturskönt och jag beundrade den vackra skogen.


En som gillade läget och förträngde att vi skulle hem med bil samma väg.


Att posera är inte hans starka sida.


Men ibland riktigt duktig.


Så vandrarvänlig terräng. 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar