Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 31 december 2023

Årets sista dag

-20 grader på sista rundan med Bonzo jag hann med detta år. Det blir alltid så vackert bara kölden slår till. Brukar bli melankolisk vid årsskifte men i och med att jag arbetar så flyter det på och övergången blir hoppeligen smidig. Nån resume´ har jag inte hunnit med, den kommer kanske i början av nästa år. Nåt jag lärt mej under året är verkligen att tagga ner, det brukar bli bra ändå.


Vaknade onödigt tidigt i morse och redan klockan sex bryggde jag kaffe och tände ljus. Satt och tänkte på de härliga klienterna från igår kväll. Mannen som jag liknade med prinsessan på ärten och han hävdade att ärtorna har blivit så stora. Och den gulliga tanten som berättade dråpligheter från sin ungdom och skrattade så hon fick torka tårarna. Vilken ynnest att få arbeta för dem. I kväll bär det av igen.


Tacksam över att kunna vara ute dagtid när det är ljust och jag slutar aldrig att förundras över naturen. Så fint med våra årstider.


En hund som aldrig verkar frysa.


Läser en julklappsbok och jag smyger till små lässtunder så fort tillfälle ges.


Fick bild häromdagen från Skrållans mormor i Smedsby där kisse var på besök. Fin i julhalsduken jag stickat :)



Vi tog ju också bild av oss på julen som jag glömde bort i förra inlägget.

Önskar så ett Gott Nytt År 2024! Hoppas det blir snällt och glatt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar