Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 11 september 2022

Höstgrejer

Hösten stillar människan, men före det är det mycket som ska fixas. Alla trädgårdsdynor har fått komma in och blivit tvättade. Krukor har jag börjat flytta under biltak för att när tid och ork finns tvätta dahliaknölarna och sätta på tork. Jag ska försöka övervintra fast det varit lite si och så med det. Tomatodlingen är ännu i full gång och jag börjar så smått lessna också på det. Allt har sin tid och nu är jag färdig med allt vad sommar heter.


I dag har vi haft familjen samlad minus en med förkylning. Vi är inte många men väldigt länge sen vi suttit alla kring samma bord. Det är så mycket bobbor i luften den här tiden.

I kväll gjorde vi eld i eldkorgen och grillade korv när kvällen var vacker och ljummen.


En som alltid är med när det händer. I dag blev han så glad åt att få besök att han kissade på mattan, mammas liten <3 Inte så enkelt att hålla tätt alla gånger.


Önskade så att helgen varade åtminstone en dag till. Jag har sovit ca tio timmars nätter, slut ännu efter covidden och hjärndimma som känns skrämmande. Men det är att ta en dag åt gången och sakta men säkert kravla sej upp ur gyttjan.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar