Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 14 september 2022

Vackra höst

Ojoj dessa fina höstkvällar, inomhus!

Jag har fixat lite ute varje kväll nu, sakta men säkert. Har man svingat flera hundra snöskuttsskalmar under dagen är orken inte den bästa. Då vill jag helst bara sitta inne med en kopp kaffe.


Och min stickning. Jag har nu tovat två par vantar i maskin och de blev superbra, perfekt storlek och tjocka. Så det ska det göras flera av. Nu har jag en mössa på stickorna som omväxling.


En som också njuter av hösten och som haft besök av igelkott i dag och leken hade varit så intensiv att han flämtade en timme här inne efteråt. Igelkotten har också gått hem till sej för kvällen. En ilsken en av allt att döma.


Ruskan kom rätt tidigt i år i och med nätterna med frost som vi hade. Så vackert nu och ändå ljumma kvällar efter de kalla.

Försöker njuta och ta tillvara de korta kvällarna, jag mår som allra bäst på vår lilla plätt här på jorden. Har ändå inplanerat nåt skoj i nästa vecka som jag ser riktigt mycket fram emot och veckan efter börjar min MI kurs som också ska bli spännande.

Och för övrigt är hösten bra härlig bara som den är så bara att andas in den friska luften och känn hur tillvaron stillnar och lägger sej som den skönaste pläd kring dina axlar. En rofylld årstid, hösten.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar