Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 21 oktober 2022

Dimmig fredag

Så skönt med ledig fredag. Vaknade ju tidigt naturligtvis men låg och drog mej en timme och bara njöt av att vakna långsamt. Gjorde sen en snabb städning och den stora fredskallan fick en uppfriskande dusch. Jag borde dela på den ännu en gång men vet inte om det är rätta tiden nu när mörkret kommer så får hoppas att den står ut till februari ungefär.


Hörde sen av mej till Eriks Sandra som jag visste fanns på distansarbete i Esse om vi skulle ta lunch tillsammans vid restaurang Ax i Bennäs. Hon var på hugget och jag hämtade upp henne. Så god lunch det bjöds på, schnitzel med chilibea och friterad potatis. Dessutom urgoda sallader. Vi fick en mycket trevlig stund tillsammans.


Dessutom köptes det hem godsaker till eftermiddagskaffet. Mmm...


När jag kom hem slängde jag mej på soffan men Bonzo spände snabbt ögonen i mej och förklarade att här har han väntat hela dagen på att vi ska gå på länk då jag äntligen är ledig och så kommer jag hem och lägger mej på soffan!


Så det var bara att masa sej ut och ta en ordentligt lång länk med fredagspinne i skogen. Dimman har aldrig riktigt släppt sitt grepp i dag. Skönt var det i alla fall när vi väl kom ut.


Sen kunde jag med gott samvete inta soffläget igen. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar