Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 17 oktober 2022

Katt och hund

I går var vi bjudna på lunch och födelsedagskaffe till Bennäs, jag gladdes över att slippa stå vid spisen. Katten Skrållan hade jag inte sett på ett tag och saknade den lilla pälsbollen. Gjorde en "kattbrasso" att ta med till vår lektid tillsammans.


Tyckte hon hade växt sen sist.


Det är lustigt med katter, de ser så allvarsamma ut fast de, eller man hoppas ju att de ska tycka det är roligt. Hundar däremot har ju flinet upp till öronen.


Stackars lilla vän, snart är hon också uppslukad av Brottet.


Så bryter vi för lite mönsterstickning. Det blir ett par sockor som omväxling.


Så vackert väder när vi kom hem i dag och jag hade fått för mej att hundparken i gamla hamn skulle undersökas. Länge sen Bonzo fått leka ordentligt med andra hundar och vi var inte alls säkra på att träffa på någon nu heller. "Var är alla polare?


Det fanns så mycket nya dofter att undersöka och parken var stor och lekvänlig. Vi slängde lite boll i väntan på sällskap.


Och visst kom en kompis ändå och livet lekte. Dessa två kom riktigt bra överens fast de aldrig träffats tidigare. Själv fick jag prata hundar med ägaren.


Båda nöjda och med sol i blick efteråt. Kändes så värt att köra till Jeppis för en timmes lek.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar