Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 3 oktober 2022

Sjukstugan fortsätter


 Så här fortsätter sjukstugan med full kraft. Har dock fått hostmedicin i dag så jag hoppas att det blir lindrigare nu framöver. Törs knappt tänka tanken men jag har i kväll smågrusiga ögon och lite varbildning så det blir väl en ögoninflammation som grädde på moset. Jo jag tackar jag.

Skit känns det också att jag måste skippa kursen i kväll, jag som varit så taggad hela veckan.


Men jag gör det jag kan så det betyder att jag rensat i lådor och garderober, sorterar och plockar. Försöker få in lite höstkänsla i hemmet.


Denna prick är så guld värd när jag går omkring ensam hemma. Kommer aldrig att lämna oss utan djur, aldrig. Fast det då ska bli en sköldpadda (där går faktiskt gränsen) så får det bli det.


Helst vill jag ju ändå det ska vara lurvigt och kramvänligt.


Visst är man bunden det kommer man inte ifrån. Men har man inget större resebehov än vad vi har så finns det ingen orsak att lämna bort. Det går inte i ord att förklara vad en sån jycke ger och betyder.


I mitt lådrensande hittade jag ett foto från Lappfors hos fammo och faffa. Då jag där och då skulle vetat att företaget där trädgårdsmöblerna tillverkats skulle bli min väg till mat på bordet...

Tippar att fotot är taget sommaren 80 eller 81. Minns t shirten så väl, en burgundifärgad med planeten Saturnus och silvertryck. Kan vara den snyggaste jag ägt.


Dagarna är fina och jag är ute små turer då jag inte har feber eller så.


Gubben har fått ta hand om Bonzos långpass och jag tar ut honom på små knyckar.



Ner till ån känns alltid okej. I kväll blir det väl att hänga framför tv, vi är igång med tittande av en dansk krimserie Brottet och gubben har lovat att jag kan titta på ett par avsnitt i alla fall nu när han kvällsskiftar. Han ser igen mej när han kommer hem i kväll. En serie som vi båda har fastnat särskilt för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar