Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 11 oktober 2022

Plötsligt sveper juligheter förbi

Morgonstund har guld i mun heter det och Bonzo håller med, särskilt helgmornar när han får krypa upp och ta plats mellan matte och husse. Då vill han bli kliad under magen och så går det att somna om ännu en stund.

Lördag morgon när vi väl kom igång så föreslog gubben den briljanta ide´n om ett besök till hantverksmässan i Seinäjoki. Vi packade baksätet med Bennäsbor och körde iväg.


Massor av folk och mycket intressant och ointressant, så säkert nåt för alla. Jag kom hem med ett diy paket för grantillverkning och bivaxplattor till fyra ljus.

Vi besökte också Ideapark för mat och shopping. Jag satt mest och väntade med en take away kaffe på en bänk, så kom Lotta och gjorde mej sällskap och där fick vi vänta så länge gubbarna satte sprätt på slantarna. Vem var det som sa att jämt ska det väntas på kvinnfolket?


I helgen har jag druckit den första glöggflaskan och plötsligt inser jag att juligheter sveper förbi i detta inlägg. Ursäkta, det var inte min mening, inte riktigt än.


I går kväll slapp jag äntligen på väg till kurs och gjorde öglor i andra örhänget så nu blev det ett hängsmycke i stället. Sen formade jag ett A av silvertråd, bankade till för att få struktur och köpte en halskedja. Så nu har jag två nya halsband plötsligt och ska tänka ut nåt annat till nästa vecka.



 Så roligt att göra egna personliga smycken.

Nu tittar solen lite blygt fram bakom regnmolnen och jag ska ta ut Bonzo på kvällslänk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar