Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 5 juni 2020

Trötta fötter


Det här fotot tog jag i går kväll när jag i sena timmen fick upp ampeln på verandan. Kvällssolen som lyser så fint genom blommorna. I kväll lyser solen med sin frånvaro.


Skönheten finns i betraktarens ögon. Gillar man maskrosor är man i maskroshimlen nu.


Lite regn har det kommit under dagen men det kunde ju ha öst på ordentligt nu och inte dessa små skvättar. Jag har varit ute hela tiden sen vi kom hem idag, Det finns alltid nåt som behöver åtgärdas i dessa tider. Fötterna är trötta och svullna, jag är skitig av svett och damm och näsan har sin årliga  kamp mot pollen. Men bastun är på värmning så det kommer ordna sej. Klätterhortensia.


Min stora favorit hos oss visar sej nu från sin bästa sida. Jätteramsen.


Zebs björkplanta. Den ska få stå i växthuset under sommarn och växa till sej och sen planteras den vid hans grav. Drog upp denna tillsammans med en massa ogräs ett par dagar efter att Zeb lämnat oss, hejdade mej en stund och tog ömt hand om plantan. Vårdar den nu som en kär skatt.


Bland hallonbuskarna och maskrosorna fann jag denna lilla skönhet, grävde upp och satte i en av mina drejade krukor. Hittade en ampel jag band för nåt år sen och nu hänger den vid dörren till uterummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar