Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 5 februari 2022

En känslosam dag

En färgklick på köksbordet i det halvtrista vädret.


Blommen drog blickarna till sej redan i affären, nästan rutiga. 


I övrigt har det varit en känslosam dag i dag. Vår arbetskollega och vän har förts till sista vilan och vi har varit med på ett hörn. Den här begravningen berörde en stor del av byn. Vid Essegården stod en stor folkskara längs vägen när likföljet kom, många av oss arbetare stod vid vägen vid firman och fotbollsspelare och supporters stod vid bollhallen. Vi följde med till gravgården och satte ner ljus. Han var en speciell person och i arbetet är vi många som säger att vi hör att han kommer gående och vi hör att han pratar. Som om han är där med oss ännu. Det tar sin tid att förstå när nån så hastigt drar vidare.


Mamma satt barnvakt åt Bonzo som ännu är kragad ( i morgon avkragar vi honom ;)) Hon sa när vi kom hem att han nog varit en sån snäll lite gosse, mest sovit och velat bli kliad. Hon bad mej sätta ett ljus i mommo och moffas ljuslykta och det var ett plumsande dit som heter duga. Gårdagens snöstorm hade gömt de flesta stenar, men med lite grävande kunde jag tända ljuset.



 Tuff dag behöver tuff mat. Hamburgare med pulled pork och coleslaw. Mums mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar