Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 12 februari 2022

Lössläppt

Bonzo får representera oss alla tre för hur det var i går kväll. En efter en slocknade vi. Det har varit en tuff arbetsvecka och lär inte bli lättare framöver.


Men solen steg upp ännu en gång och vi med den. Tog en tidig morgonpromenad då vi skulle iväg på ärenden till grannstaden.


Sa nån Valentines day?  Vi gick i klädbutiker och jag kände mej som lössläppt tillika lite förbjudet, det kommer väl Covid  på det här nu. Men faktum är att jag har nog nu. Gick bland vackra klänningar och klämde, vi ska på bröllop i sommar och hur fantastiskt är inte det. 


Gick på restaurang och åt en supergod vegetarisk rätt. Njöt av varje tugga.


Inte ett endaste klädplagg följde med hem men Bonzo han är alltid lyckligt lottad, 10 kilo mat och en ny leksak. Han älskar rep och gick bananas med den nya leksaken här inne. Har tre från tidigare men de har snöat ner och kommer väl fram här på vårkanten.

Vädret var fint ännu på eftermiddagen så Bonzo och jag tog sparken för att hälsa på mommo och Hasse. Bonzo sträckte på benen som i full galopp och sparföret perfekt. Trött somnade han på mattan när vi kom hem. Så skönt att riktigt få sträcka ut benen i ett ordentligt spring efter en försiktigare tid efter kastrering. Nu lever han livets glada dagar med mindre oro i kroppen.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar