Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 26 februari 2022

Ljusglimtar

Så tacksamt med ledig dag, solsken och toppenväder. Vi gick på länk med Bonzo från morgon och jag gick och tittade upp på de mjuka fluffiga molnen där uppe och tänkte på hur det är i Ukraina. Samma sol och samma himmel över oss alla, ändå så olika livssituationer. Vi skulle ha varit på torget i dag för att delta i den tysta demonstration som ägde rum för att visa vår solidaritet och stöd för de utsatta och för vår arbetskamrat. Men vi var bjudna till examensfest och kunde inte vara på mer än ett ställe. Jag hann också med en tur i skidspåret och kunde konstatera att snart eller inte så snart kan vi sitta och dricka kaffe nere vid ån. Behöver bara smälta bort lite snö först.


Vi skulle alltså på fest! Hur länge sen sist vi varit på någon festligare tillställning.


Finaste systerdottern firade sin närvårdarexamen <3


Och moster hade ny klänning och la makeup! Tänka sej! Det gör gott för kvinnan som annars går med skitiga, oljiga eller sönderbrända arbetskläder att någon enstaka gång få känna sej fin. Väl hemma drog hon joggingbyxorna och de stickade sockorna på sej och allt var vardagligt och vanligt igen.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar