Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 15 februari 2022

Mitt i februari

I går var det Alla hjärtans dag och trots att det inte firas nämnvärt hos oss är det så mycket kärlek i luften så det räcker och blir över. Vad är väl bättre än det.

I arbete var det den årliga gräddmunken med glasyr som skulle pulas in till morgonkaffet. Den stod jag mej på nästan hela arbetsdagen.


Väl hemma var det att underhålla Bonzo. Begav mej ut i skidspåret så länge det var ljust och det var rent fröjdefullt spår. Men alltid är det nån kroppsdel som har fel. Just vid skidningen är det vänster fots tå som är närmast lilltån som spökar. Dömte raatis närve eller vad det heter på latin ;)


Det var tänkt att jag skulle få massage i dag men förkylt barn kom i vägen så jag ändrade på mina planer och rattade in till farmor istället. Hon var kaffesugen så jag hämtade en kopp åt henne plus en kakbit som hon avnjöt i rasande takt. Jag borstade igenom hennes vackra hår då det var så tillplattat där bak då hon legat. Hur vackert hår får man ha!?

Annars får jag väldigt lite gjort under kvällarna nu. Är det årstiden, är jag lat eller håller jag på att bli gammal och avdankad? Frågorna hopar sej...
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar