Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 1 februari 2022

Februari

Februari och Bonzo ligger som en strandad val. Men vi ser positivt på tillvaron ändå och är glad för varje dag som går då det betyder att kragen snart är ett minne blott. Nå den ska ju sitta på veckan ut men i alla fall. Ringde veterinären i går kväll då den "tomma påsen" rodnat en aning men fick lugnande besked att det troligtvis rör sej om en hudirritation efter ingreppet. Berättade på samma gång att vi nog få göra en lampskärm av trattkragen eftersom han nu vägrar att använda den. 


Vi kör en kall vecka men oj så vackert ändå. Solen har börjat värma lite grann och januari ligger än en gång bakom oss.


I kväll har jag sett klart filmen om Tove Jansson och det var den kassaste film jag sett på evigheter, fattade inte ens poängen i den. Men sen tog jag fjärde avsnittet av Vägen ut med Lars Lerin och det är en så härlig programserie. Allt som Lars tar sej för blir magiskt, kanske för att han är sej själv och inte hymlar med nåt. Han tar tag i det svåra här i livet och bjuder av sej själv.

Februari, nu kör vi!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar