Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 15 augusti 2022

Första dagen och sommarkväll

Första arbetsdagen avklarad och det gick riktigt hyfsat. Sånt som retar försökte jag låta flyga iväg över huvudet och hålla mej kvar i sommarkänslan. Det är en nödvändighet för annars blir hösten lång. Härligt att träffa arbetskamraterna och pauserna blev onödigt långa när vi skulle ventilera våra sommarupplevelser, visa bilder på både bröllop och nyanlända barnbarn. Vad skulle ett arbete vara utan arbetskamrater?


Hemma var det full sommar och jag har stornjutit av kvällen. Trivs så bra när jag får gå med vattenkannan och vattna. Sen kollrar jag bort mej med att klippa bort gamla blom och så ser jag nåt som behöver stödas upp eller bindas och det tar liksom inte slut i första hand.


Hoppas vi får en lång och fin höst, det är ju nu man får skörda för sina mödor tidigare i sommar.


Satte mej där ute med stickningen och nån på andra sidan av nätdörren undrade hur jag kunde glömma bort honom. Lilla vän <3


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar