Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 30 augusti 2022

När alla blommor slutat blomma

När alla blommor slutat blomma, vad gör jag sen då? Så tänkte jag i morse när jag klippte in en bukett med de allra första morotsblomstren. Vilken glädje de förärat mej andra halvan av sommaren mina blommor. I går blev det en bukett till mormor och morfars viloplats som mamma hämtade. 


Tog en liten promenad med Bonzo på morgonkvisten, några hundra meter. Räckte gott och väl till med med mitt flås och ork. Längtar tillbaka till det normala nu.


Blev lycklig när jag hittade ett nystan med tjockare garn häromdagen i mina gömmor. Yxade till en mössa som har varit lagom göra, tog en bild och skickade åt mamma och syster om de kommer med mej till Helsingfors alls om jag kommer i min nya hemstickade. Haha. Senast vi var hade jag basker, för i huvudstaden kan man gå lös på sånt man inte går in till Prisma med i Jeppis ens.

Annars är det nog väldigt långtråkigt i huset. Håller fyr i vedpannan och skrollar på tv:n. Ringde min ena farbror för att få lite hum om hur farmor har det och där är det oförändrat, alltså rätt bedrövligt. Men hon lider inte av frånvaron av mina besök och det är ju en tröst, det är jag som lider av att jag inte kan besöka just nu.

Hösten känns i luften i dag, kallare, råare, gråare. Jag längtar till stickade plagg och goda grytor. men än blommar mina blommor.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar