Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 1 augusti 2022

Hej då juli

Juli, du började så bra och nådde toppen i mitten av månaden. Den vackra vigseln och den minnesvärda festen. Nåt jag kommer bära i mitt hjärta så länge jag lever. De sista dagarna av juli gavs det en käftsmäll och det var oro i några dagar. Nu hoppas jag innerligt att augusti vänder det tillbaka och vi alla ska få vara friska och glada människor.


I går vandrade den här köttfärslimpan rakt över gården intill Bonzo och Bonzo i sin iver stack sej i nosen på taggarna vilket gjorde att han blev ännu mer exalterad över limpan som fräste och vibrerade. Jag bar bort den på en skyffel till en skuggig plats och det var lugnt en stund. sen kommer stollet vaggande tillbaka mot Bonzo så vi fick stänga in honom i huset en stund. Så småningom försvann limpan och sen har vi inte sett till den.


Efter att Erik och Sandra varit här satt jag hela kvällen ute och stickade. Kunde konstatera att sommartröjan kommer passa favoritshortsen fint.


Paus för en kvällslänk dock.


I morse startade sista semesterveckan. Jag plockade ihop en bukett och cyklade till min gammelmoster i grannbyn. Visste att jag var väntad under semestern för jag har som mål att göra ett besök under sommaren och ett före jul.


På eftermiddagen drog jag fram min nya lilla vän och gjorde några kilometer. Här förenar vi arbete och motion och jag kan tycka att det är riktigt roligt att gå med en gräsklippare. Flugorna kunde jag skippa faktiskt, de var näst intill hysteriska i dag.


Och tänka sej, under kvällen när vi satt ute på terrassen och lyssnade på Mix Megapol så blev tröjan klar. Den sitter till och med bra och jag är mäkta förvånad. Nu ska jag vara riktigt duktig på att använda den.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar