Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 14 augusti 2022

Härliga minnen från sommaren

Det är så sorgligt att det känns som om sommaren är slut bara för att arbetet tar vid igen. Vi kan ju ha hur många fina sensommardagar som helst ännu framför oss. Som i dag som exempel, hur härligt som helst. Men friheten, den friheten...

Jag har haft en alldeles underbar sommar, finns verkligen inte mycket att klaga på. Höjdpunkten var så klart bröllopet, finns det nåt härligare än att få glädjas tillsammans med sina unga. 


Har frågat om lov redan att brudparet om att få lägga upp några foton så här kommer några. Här min kära familj och Lottas mamma och bror. Att ha en björkalle´ och sol för gruppfotografering är inte så dumt.


Lillebror agerade chaufför under dagen.



 Så klart skulle jag hålla tal till brudparet. Hjärnan rann ut redan där i kyrkan så jag fick ha luntlapp och glömde ändå några punkter.



Ja det är sådana goa minnen man spar där längst in och plockar fram titt som tätt. Tacksam över att få vara med och uppleva.


I dag blev det blåbärspaj med vaniljsås till kaffet och riktigt gott för en som nästan ätit sej fördärvad på glass i sommar. Tror inte jag ätit så mycket glass nån sommar tidigare. Men fy tusan då det är så gott!
Blir nog till att detoxa snart men inte riktigt än...


Lillpojken ska få kämpa med några varma dagar framöver verkar det som. Men han gräver sej en grop, lite djupare för varje dag och lägger sej i den och väntar på svalare tider. Tids nog kommer de.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar