Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 24 augusti 2022

Hösten - nystart

Till först vill jag visa ett ganska lyckat foto vi fick till i går av Bonzo mitt i gräsklippningen. Och inte minst för de välsvarvade benen i bakgrunden!


I dag är det 4 månader till julafton och Bonzo hittade årets julgran och skulle ha med den hem för att kläs med all makt.


Det var ett riktigt slitgöra och till sist tröttnade han. Jag tröstade med att vi har gott om tid att hitta en perfekt ännu och så småningom lät han sej nöjas med det.


I stället åt vi blåbär och njöt av höstens alla vackra ting.



Hösten ja, den är som en nystart mera än vid nyår tycker jag. Som att få en chans att förnya och förändra. Jag har som exempel anmält mej till nåt jag aldrig sysslat med och hoppas väl lite på en ny hobby. Mera om det sen när det är dags. Så mycket annat förändras väl inte, hoppas på långa härliga vandringar i skog och mark. Drömmen vore att få ta Bonzo med på vandring till mera lappländska marker men han behöver nog mogna till först.

Nu ska vi först ta oss ur den här coronaskiten, jag har inga symtom ännu men det gör ju att det hela förlängs. Vad jag sett av det hittills hos oss är jag glad att vi varit kloka nog att ta alla vaccinsprutor som erbjudits. Detta är inte att leka med.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar