Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 30 juli 2022

Dagar som gått




I dag ute vid Harrbådan träffade vi på sällskapliga och trevliga typer.



Vi startade från Cafe´ Bryggan i Öja och cyklade först efter en trevlig grusväg och sen kom vi ut till stora vägen och cyklade in mot Kokkola och svängde in mot Villa Elba och tog av mot Harrbådan istället. När vi kom tillbaka till Bryggan åt vi varsin hamburgare för att orka ta bilen hem. Ca 40 kilometer blev det.


Går vi tillbaka i veckan så har min rara mamma haft födelsedag och jag plockade ihop de vackraste blommor jag hade till en bukett till henne.


Morgonmys med denna goding är ett uppskattat inslag under semestern när det känns som om vi har all tid i världen.


En dag blev det våfflor. Först en salt variant och sen en sötare med glass. En blandning av sött och salt och så väldigt smaskens.


Morotslandet har börjat leverera...


Plockade in av årets vackraste dahlior Wizard of Oz, de blommar bara mer om man plockar i vas. Och i ärlighetens namn så tillbringas väl mest tid inomhus nu än ute. Vad är det för fel med sommaren??? Blåsigt och rent av kallt vissa stunder. Då njuter vi mera av blommorna här inne och jag är inte sen att plocka in små buketter.


Då kan köksbordet bli så här fint. Med rosor som nästan dränkt sej i regnet och körsbär från Bennäs.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar