Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 17 juli 2022

Bröllopsyra

Det har gått några dagar sen senaste uppdatering men jag har varit inne i en bröllopsyra deluxe. Nu när allt är över och jag sitter här hemma med ett hjärta så varm och fullt att jag har svårt att sortera allt känner jag tillika med att proppen dragits ur och svårt att få till en redig tanke och säkert ännu svårare att skriva. Men jag vill i alla fall dela med mej några bilder från en omvälvande dag.


Jag har bara mobilbilder i kvalitet som ger mer att önska, men eftersom det fanns proffsiga fotografer med på hela dagen gav jag mej ledigt och njöt i stället och torkade en och annan lycko tår. 



Det är ju väldigt stort och känslosamt när ens första son står brudgum och han fått sin brud som jag håller lika mycket av. 


Lyckligt gifta.


Brudbuketten som jag band.


Puss på dej!


Vi hade följt väderappen hela veckan och det enda som lovades var regn regn och åter regn. När dagen var till ända hade inte en enda droppe regn fallit varken över brudparet eller gästerna. Så fantastiskt! 


En rolig fest drog i gång i nyrenoverad sal i Kållby.


Så glad att ha dessa två i mitt liv.


No word needed.


Här var de höga klackarna bortvalda för mera bekväma. Fötterna kunde inte tacka nog. Min fina stiliga pojke.


<3


Fint i svartvitt.


Visst hjälper man sin brud...


Till sist en bild av mina två andra hjärtebarn.

Jag har många foton kring förberedelserna och annat som har med bröllopet att göra. Kanske jag hinner uppdatera i morgon. I dag har vi städat undan festen och jag slocknade på soffan här hemma efteråt. Hur roligt det än har varit den senaste veckan har spänningen och alla tankar gjort sitt och tanten är rätt urlakad. Hoppas kunna visa riktigt vackra bilder på de nygifta när sådana foton dyker upp. Tills dess ska jag skrolla runt bland de jag har. Vilka minnen för livet den här bröllopsdagen gav. När allt klaffar och skratt lyfter tak, skålar höjs, det dansas loss till levande musik och jag ser hur brudparet släpper loss med alla sina härliga vänner på dansgolvet och sjunger högt tillsammans. I det ögonblicket finns det bara lycka i världen.


 

3 kommentarer:

  1. Så fina bilder å de bästa minnen bär man i sitt hjärta 💖 Du var fin å brudparet ja å brudbuketten blev ju perfekt. Härligt 💞

    SvaraRadera