Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 10 juli 2022

Bröllop och ogräsrensning

Vilket härligt bröllop vi fick vara med på i går. Brudparet kom i nåt av det finaste mitt öga skådat (barndom deluxe) Och så vackert och stämningsfullt i kyrkan och jag bölade och undrade hur jag ska klara nästa helg. Får väl ta med ett helt lakan att snyta mej i.

Jag har känt brudgummen i hela hans liv och verkligt brytt mej om honom så det var förstås extra känsligt.


Minuter innan gästerna anlände och allt kom i rullning. Lite stress strax före men sen var det sansade och lugna puckar och jag tror vi skötte oss duktigt hyfsat.


Så hyfsat att brudparet kom hem till oss i dag med gåvor som tack för att vi ställde upp och jag tyckte att detta var alldeles för mycket. Tacksam och glad att vi fick vara med och så var det lite uppvärmning och aha inför nästa drabbning.


I dag söndag har det varit passligt med ogräsrensning. Man kunde trott att här odlar vi vatuarvi och brännhesslona men faktiskt inte.


Rätt rogivande att pilla med sånt och idag har vi varit ensamma så vi har tagit dagen lite som den kommit.


Läst över boken jag hållit på med så nu får jag börja med min "semesterbok" Faktiskt så hann jag och simma före regnet brakade lös. Har riktigt kommit av mej med plaskandet då det blev kallare men just i dag kändes det vettigt att simma loss. Lite kallare har vattnet blivit men helt ljuvligt hursomhelst.

I morgon börjar min semester så jag njuter extra av söndagskvällen, tänk att också den kan kännas alldeles bra nån gång.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar