Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 25 juli 2022

Utfärd och firande

Så har tredje semesterveckan startat och nu är inget planerat för den närmsta framtiden så då kan precis allting hända i princip. Vackert väder från morgon men nu sitter jag med lampan tänd, det blev så mörkt och någon enstaka regndroppe har fallit därute.


I går morse bokade vi teaterbiljetter och på väg till teaterns stannade vi till vid Jeppo för att äta varsin liten glasstrut. Som en hel måltid, men glass slinker alltid ner.


Vi såg Mio min Mio på Korsholmsteatern. Har aldrig varit dit förut men den ligger vackert längs med ån och annars lummigt och fint. Solen gassade på och det var nästan för hett. Föreställningen riktigt bra och Jasper som spelade Mio var otroligt duktig.


Bonzo på väg mot ån i dag. Han tackar sin lyckliga stjärna att det är svalare nu.


I nästa sekund är det full attack i leken och jag ramlar baklänges i gräset där jag stått på knä och fotat.


Högsommar. Nu går det fort...alldeles för fort.


Hos oss diskar vi sällan...


Erik blir 28 år i dag och vi var bjudna till honom och Sandras på kaffe. Eftersom jag hade bakat mina mandelmusslor så erbjöd jag att fylla varsin och ta med.



 En riktig fyrklöver i godsaker och vi hade en trevlig stund kring kaffebordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar