Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 7 juli 2022

Det blev semestertider

I dag har jag arbeta sista dagen. I morgon har jag en halv dag pekkas ledigt och en halv dag tjänsteårstillägg, på måndag börjar den riktiga semestern.


Vi vilade oss i form när jag kom hem. Pläden på för det var ruggigt och kallt, nån borde sagt det förra veckan när vi storknade av värmen. Nu finns mera tid för gos två vänner emellan.


Ja, just där ska du klia.


Vi har varit till Kvarnen vid Stinaholmarna där vi ska vara skaffare på ett bröllop i helgen. Smygstartar alltså för att bli varm i kläderna inför följande helg. Efteråt passade det utmärkt att ta hem pizza från Uffes. Så så god!



Just då var vädret fint så vi åt ute på terrassen, men så fort solen far är det kallt och blåsigt. Hamnar nog att söka ullsockorna igen om det inte svänger. Det där lagom är väldigt smalt, men just nu gör det inte fast det regnar småspik. Mina lediga veckor ligger framför och det lägger sol över tillvaron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar