Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 24 juli 2021

En härlig lördag

Tekniken överraskar och fotona kommer fram precis som de ska. Det tackar jag för.

Sent i går kväll gick gubben till framsidan och såg att ett paket och kort stod där som var till mej. Min vän Ingela på Gunnarsberga hade tittat förbi med en present och ingen av oss hade varit hemma, så synd. Jag fick en alldeles ljuvlig vädertavla och den hänger nu på vår köksvägg.


Gubben hade också printat ut mitt favoritfoto i en A4 som fick ram och nu finns på min tavelvägg också i köket. Denna bild kunde jag lätt göra till en fototapet, tänk va härligt att ha en hel vägg klädd med skön grönska och en snygg cykel.


Knyckte ett foto som gubben tog på Bonzos 1 års dag. Beskriver honom så väl, nästan alltid på bakbenen och lycklig.


Förmiddagen vigdes åt städning av huset och köksfönstertvätt. Nöjd med mej själv tog jag landsvägscykeln och drog en turne´ genom bygden. I Edsevö stannade jag till hos trädgårdsvänner och Merabs medlem. I Bennäs fick jag inget napp men fortsatte till Kållby och gamla bekanta. En cykeltur bhöver inte bara innehålla kilometrar och tempo, detta med pratstunder och kaffe har också nåt väldigt värdefullt i sej.


Lycka i en liten kopp.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar