Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 31 juli 2021

Livet

Dagar har gått utan nåt inlägg här men livet händer och många saker bortprioriteras. Nu känns det stabilt igen och jag känner enorm tacksamhet för allt. Ni som är inne och läser får nöja er så och så fortsätter vi i vanlig ordning.


Sommarkvällar alltså. Finns det nåt finare än när solen håller på att gå ner över ännu en dag och allt blir stilla. Bäst tycker jag det är nu när skymningen också är här. Så oerhört mysigt.


De nya lamporna i portalen blev riktigt lyckade och är så rogivande när man sitter ute på terrassen och läser en bok så länge det lilla av dagsljuset finns kvar. Dessutom blir det ännu bättre senare i höst.


I går när jag behövde få tid att gå bakade jag en kaka. Vädret tillät äntligen att ha på ugnen en längre tid. Det är sånt vi undviker så mycket som möjligt under de varmaste sommarveckorna, vi har ändå fullt sjå med värmen inomhus. Det blev en mjuk hallongrotta kaka som var riktigt god med glass och säkerligen med vaniljsås också. Använde min nya Ernst form och spade som jag fick i present här tidigare.


I uterummet blommar pelargonerna som jag haft från sticklingar. Tycker de har varit ovanligt sega att komma igång.


Samma gäller dahliorna, inte alls samma fart i dem som i fjol. Den här slår ut sitt första blom som bäst och ett par är ännu bara i knoppstadiet. Kanske bra det också så kan de istället hålla på länge in på hösten bara den håller sej fin.

Har haft dagens första hundlänk med små regnskvättar och nu ska jag försök fånga resten av dagen. Väntar mest på kvällens fest ändå, behöver allt roligt som finns att få i livet nu.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar