Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 augusti 2021

Pizza och pasta

I går var vi på den bästa 100 års fest nånsin. Våra kompisar firade 50 +50 och bjöd in sina vänner till en skojig kväll. Det var pizzabuffe´, pannacotta och tårta och vi så gott som rullade hem när mörkret fallit. Vi var ett 20 tal som samlades kring långbordet, åt , drack, lekte, skrattade och lärde känna nytt folk. Tusen tack till födelsedagsbarnen, detta lever vi länge på.


Så färgsynkad på förmiddagens hundlänk som ledde oss hem till mamma och tillbaka. Fint promenadväder.


Så blev jag plötsligt bjuden på teater tillsammans med svärmor. Bröderna Lejonhjärta i Purmo och nästsista föreställningen. Första halvan regnade det så mycket att vi trodde vi skulle flyta av läktaren. Andra kom en stekande sol men då var vi redan genomblöta. Hemma blev det att byta allt in på bara skinnet. Men väldigt bra skådespeleri som vanligt.


Sugen på rejäl pastarätt efter rotblötan så jag prövade nåt jag inte tidigare testat, Pasta al Limone, oh my så god den var. Väntar redan på morgondagen när jag får värma på resterna.



 Det hade förstås regnat här hemma också så en dahliagren brutits av. Nu agerar den liten snittblomma på köksbordet.

Druckit kaffe med lillebror i kväll och på samma resa suttit och funderat med de andra ungdomarna. Fast klockan är mycket hamnar jag ut i hallonsnåret då jag såg att det var så mycket mogna bär där nu som förfars av regnet om jag inte skyndar mej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar