Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 25 augusti 2021

Två dagar

I går cyklade jag till och från arbetet. +2,8 grader och det var långkalsonger, mössa och handskar som gällde. 24 augusti!


Vid kyrkan saktade jag in för att ta en bild, ljuset var fint. Så många mornar jag varit harmsen över att vi åkt bil när dimman legat bakom klockstapeln och solen gått upp. Jag ser vyer och bilder överallt, hela tiden.


Dagen blev underbart fin och kvällen var skön. Plockade på med en hel del på utsidan och vattnade sånt som stod under tak. Plockade rent svartvinbärsbusken och snart är det aronians tid.


Har fått en påse plommon av en arbetskamrat som är farligt goda, får akta barra att inte äta för många åt gången...

I dag bjöds det på regn och rusk ute och jag bjöd på grisar på firman. När jag uppvaktades före midsommar lovade jag bjuda på bulla när vi var tillbaka i arbete allesammans. Det var dags nu.



 Har varit på massage och fått axeln tejpad. Armarna är trötta och slitna redan, musklerna spända till bristningsgränsen. Nu är jag i alla fall uppmjukad och bättre i skick än vad jag var före. Ny tid fick jag till uppföljning och fortsättning av min värkande axel. Jag hade redan börjat tänka på förtidspension men jag fick veta att det slopar vi ännu, jag kommer att bli bra från den här krämpan. Det tyckte jag var bra lovat.

En låda med vitaminer, salvor och tvålar kom hem i dag. Det måste vara nåt av en kvinnas stora fröjder detta med salvor och krämer. Finns inget skönare än mjuk och återfuktad hy. Gubben brukar säga att det doftar som en karkkibutik när jag lägger igång. Men det är väl ändå bra, finns så många slags skunklukter ändå.

Resten av kvällen ska jag bara sitta på min röv, fy tusan så skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar