Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 4 augusti 2021

Sol


I går kväll tände jag ljuset för första gången i den frostiga hallonlyktan från Orrefors. Tyckte det var fint med den hängande vita malvan och jag knäppte ett par foton. Jag är ju sån att när jag ser ett motiv har jag väldigt svårt att låta bli.


Och vilken dag vi vaknade upp till strålande sol och klarblå himmel. Men rätt kallt i skuggan, luftvärmen är puts väck.


Tänk att jag sått dessa från frö! Så små och rangliga att jag ett tag tänkte tröttna på dem där de låg längs med bordet och var nära att kassera dem. Nu är jag helt nöjda med dem.


Den här pelargonen köpte jag som stickling och nu äntligen blommar den. Det har tagit sin lilla tid så det gäller att ha tålamod vilket jag inte besitter. Hmm...


En småvinglig kaffemugg är ända jag fick till i drejväg i dag. Lera som redan är arbetad med kan var rätt kinkig. Örat ser ni i bakgrunden och det lägger jag fast eventuellt i morgon när leran satt sej bättre. Knyckte loss ett blad av Dr Westerlund och tryckte fast vilket gav ett snyggt "stämpel"


Gubben fick sin andra spruta i dag i Larsmo och jag följde med. Efteråt fortsatte vi till Kokkola och gick på våffelcafe´ 


Jag körde vanlig hederliga varianten medan gubben tog Rocky road. Mättande var den för jag behövde ingen kvällsmat förrän strax före sju i kväll.

Gräsmattan har vi behövt klippa i kväll då regnet har gjort sitt och den grönskade och började växa igen. 

Få se om jag böjer mej över drejskivan än en gång i kväll eller inte. Nu blir det i alla fall kaffe.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar