Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 19 augusti 2021

Regnigt

Så mycket regn dessa dagar, men när solen kommer fram är hon både stark och varm.  Vi hängde upp nån trädgårdsbelysning i kväll som gubben inhandlat och solen stekte på riktigt ordentligt. Stunden efteråt brakar regnet lös och det blir svårt att planera för både cykling och hundlänk. Men det blev riktigt bra så torrskodda kom vi oss ut Bonzo och jag.


Gjorde en riktigt god solskenssallad i kväll som vi delade på, man kan knappast bli annat än glad i alla färger. Allt utom kycklingen är eget odlat.

I går kväll hade vi fint främmande allt från Sverigeland. Det har gått ett antal år sen vi träffats live i.o.m pandemin så det var extra trevligt i går kväll. Ungdomarna kom också för att hälsa på och det blev många glada skratt. Härligt med folk som bjuder på sej själva.


Så fick vi förlovningsfoto av de unga tu och nu ska här inhandlas en fin ram till det vackra fotot. Så fina färger just före solnedgång.

Vilken tur att vi skriver fredag i morgon. I dag har jag tyckt dagen varit extra lång och det mesta har sugit. Konstigt nog gick det över där just strax före halv fyra...


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar