Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 27 augusti 2021

Är det verkligen fredag!

Att koka kaffe över öppen eld är otroligt mysigt och rogivande. Superbra knep att komma ner i varv. Först sitter man och väntar på att det ska börja ryka ur pipen och och så sitter man med sin kopp och ser in i den hypnotiserande elden. Skålla tungan kan man också göra så att det är svårt att äta dagen efter. Detta gjorde jag i går kväll och hade kaffet klar lagom tills gubben kom hem.


Svärmor kom med ett knippe kvistar fullproppade med havtorn och jag satt ute och plockade en stor bunke full av de vitaminsprängda bären. Dessa satt mycket bra i en hundmage, nästan bättre än aroniabären och kanske därför han var helt omöjlig på kvällens runda. 


Ja det blev verkligen fredag och en solig sådan dessutom, känns redan som vi är svältfödda på sol. Massa fjärilar surrade kring de regnförstörda sommarblommorna och de kännde säkert samma lycka i brösten som jag gjorde.


Gräsklippning stod på schemat och tillsammans fick vi nermejat den enorma mängd gräs som har fått växa i godan ro under de regniga dagarna.

Svägerskan hade varit till självplocket av solrosor och kom med en bukett också till mej. Vi har i dag idkat byteshandel av alla de slag.



 Ha nu en riktigt fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar