Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 14 augusti 2021

Dagar som går

Dagarna rullar på och jag blev tröttare för var arbetsdag som gick i veckan. Konstigt hur man "legat av sej" under semestern. Fast det är väl bra det också, då vet man att man verkligen haft semester. Och vetskapen om att jag har ett par veckor ännu att ta ut när det passar gör att man drivs framåt. När det känns som att jag behöver återhämta mej prickar jag in nån ledig dag.


Torsdagskvällen rullade dimman in och jag tog ett par bilder samtidigt som jag stängde växthuset för natten.


Det kommer gyllengula tomater nu också bland de röda. Stora och fina.


Bonzo var pepp på fredag och helg. Nästa vecka har han hem husse så han har goda dagar framför sej.


Så till den vackra dahlian som är stor och kraftig. En riktig färgklick när jag kikar ut från sovrumsfönstret.


I morse hade vi bråttom att komma iväg med cyklarna eftersom det hotats om regn. Trots att vi skulle hålla oss efter grusvägar tog gubben täten och drog iväg längs nån skogsstig. Jag fasade för att älgflugorna skulle anfalla men tror inte vi hade hem en enda.


Fotande hör till. Det ska bilder till Strava och andra medier. Sen är det också trevligt att ha att se tillbaka på i vinter.



 Här sitter jag i morbrors lada och filosoferar.

På hemväg stannade vi och såg en lång räcka av gamla traktorer som var ut och luftade sej. De skulle köra till Sisbacka i Purmo och vi stod och hälsade åt alla, mest kända ansikten.

Hemma kom Patrik och Lotta med bröd som de hade köpt vid Jeriko Gård. Vi bryggde kaffe och lät oss väl smaka av det färska brödet.

I kväll är jag bjuden på mat till en gammal väninna och så glad över den plötsliga inbjudan som trillade ner i mobilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar