Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 16 augusti 2021

En beklämmande historia

Jag vill nu säga att jag verkligen inte vill framstå som snuskig eller på nåt sätt uppvigla till nån form av attack mot det andra könet. Men det var en mycket beklämmande syn som mötte mej i växthuset i går. Stackarn hade fastnat med...änden i sittgallret på en stol och var ordentligt fastkilar. Jag fick helt enkelt lemlästa honom. Tragiskt och hemskt på samma gång. Ber så mycket om ursäkt.


Bjuder på en mycket gladare bild från samma hus. Solvarma tomater kan vara så goda och plantorna levererar dagligen nu.


När jag kom hem från arbetet i dag gav jag mej inte tid att sitta ner utan for genast ut i uterummet för en städning. Massa blad putsades bort och jag sopade golvet och torkade bord och fönsterlister med trasa. Nu ser det någorlunda hyfsat ut där igen. 


Snart är höststormarna och regnets tid här och då vill jag kunna sitta där och mysa med lampor och tända ljus och höra smattret mot taket.

Ögonen svider och far i kors av trötthet nu. Bäst att ta sej ut och och hoppas på att kvickna till igen. En kaffe med sonen som är i garaget kunde göra susen. En måndag precis som den brukar vara.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar