Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 23 juli 2021

Pandorna i dag

På nån vänster fick jag in några foton i kväll så nu kör vi.

Jag fick ännu som present att åka med Patrik och Lotta till Ähtäri för att hälsa på pandorna som jag önskat få göra nu allt sen de flögs hit. Och det blev i dag.


Och de var precis lika bedårande som jag tänkt. Är nu detta Pyry då, det blir jag aldrig klok på, hanen åtminstone. Han var mera alert i dag.


Lumi, honan, låg på samma ställe båda gångerna vi besökte pandahuset. Hon var verkligt trött i dag.


Bara i lite olika positioner men ändå så charmerande. Så glad att jag får pricka av dem på min önskelista att se och göra nu.


Verkligt dåliga bilder för man slipper ju inte särdeles nära och zoomar man blir det otydligt och pandorna är tagna genom plexiglas. Men vi fick i alla fall se snöleoparden som sällan visar sej. Det var en stor och ståtlig kissemisse med lång och präktig svans.


Och björnen. Röd pandan som inte alls är släkt med pandan skulle ha varit rolig att se i rörelse men de låg också ihoprullade och sov.

Superfin dag med passlig väderlek att gå omkring och se olika djur men visst var det pandorna som fick uppmärksamheten allra mest.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar