Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 26 juli 2021

Söndag och måndag

I går hade vi ett födelsedagsbarn i familjen och jag hivade fram muurikkapannan och gjorde pyttipanna med storspaden. Till kaffet stekte jag plättar som serverades med glass och sylt, det blir inte mer sommar än så.


Födelsedagsbarnet tog igen sej under tiden.


Kocken under solhatt.


På kvällen  cyklade gubben och jag till Bryggan i Öja. Åt varsin hamburgare och sköljde ner med Pepsi. Skönt att vila en stund och släppa de instängda tårna fria.



När vi skulle återvända hem och stod och pratade med bekanta hördes ett pys från mitt bakre däck och som tur var hade gubben påmint mej om att sätta extra slang i sadelväskan. Så bara att byta och påbörja färden hemåt. 87 kilometer blev det och gick förvånansvärt bra.


I dag en tur till Vasa efter diverse cykelgrejer och annat. Åt vid Rosso för ett presentkort jag fått av Patriks svärmor i födelsedagspresent. Gott var det och nöjda kunde vi starta färden hemåt.


Bonzo som poserar framför husses "storkamera"

Nu är det igen varmt, nästan väl i min smak. Jag går omkring och plockar utblommat, vattnar, plockar in mogna hallon och stickar några varv. Ungefär det som orkas med. Bonzo får sen kvällslänk för som tur är blir kvällarna och nätterna svalare nu. Jag borde klippa ner tomatplantorna i växthuset men klarar knappt en liten stund där inne. Det mesta borde ske nattetid men då sover jag.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar