Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 15 april 2022

Det blev till påsk

Dagarna går och det har blivit till uteserveringstider.

Det har varit en händelserik vecka med nya arbetsuppgifter. Klart är nu att mina armar och axlar inte klarar av svetsavdelningen. Eventuellt själva svetsandet men det är så mycket som ska slipas efteråt och det är det som sätter käppar i hjulet. Synd verkligen för jag trivs med att få svetsa men säj nu när nåt skulle vara enkelt. Så jag har varit tillbaka på metallavdelningen och den här veckan har jag prövat på packavdelningen. Tur att firman har så många olika avdelningar och är man bara villig att lära sej finns det möjligheter. Enda minuset är att inget är kroppsligt lätt.


Tisdag och jag var strålande glad, Patrik och Lotta också på strålande humör och bjöd på hamburgare. Ibland löser det sej på bästa sätt.


Även Bonzo med solsken i blick.


Onsdag var jag ute med syster och hennes flickor för att fira pappas fru. Vi åt på Stallhagen och kors i taket, det blev hamburgare två dagar i rad. Varför frångå det goda?

Vi hade riktigt roligt och jag var den första som måste bryta upp och tänka på morgondagen och allt som skulle göras innan dess. 


Jag var så taggad i går när påsklovet började. nu skulle vinterjackor och allt annat elände som ligger fram tvättas bort. Satte i första maskinen och efter en timme la den bara av. Kaputt. Har vi tur är det bara nån pump som måste bytas men fy sjutton så beroende man är av alla maskiner.

Gick och la mej klockan 21 i går, steg upp klockan 8 i morse. Det må jag säga, var kvinnan trött efter veckan eller... Världen badade i solsken och Bonzo ville ut. Härligt att gå när marken ännu är frusen från morgon och jag blev nykär i mina vandrarskor. Att ens fötter kan få ha det så gött! Hoppas dubbskorna får lämnas nu.



 Band ihop en påskbukett som lämnades halv slarvigt i vas i tisdags då jag köpte blommorna. Först i dag la jag ner tid på den.

Långfredagen till trots har jag bakat en sockerkaka av ägg som behövde användas upp. I vanlig ordning sjönk den i mitten, säkert som straff. Men smaken ska väl hålla ändå.

Ska se om gubben har tid att byta till sommardäck på min cykel, skulle sitta fint att dra iväg på nån runda i helgen.

En Glad Påsk till er som tittar in här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar