Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 2 april 2022

Dagsljuset lurar mej

De ljusa långa kvällarna lurar mej rejält. Tror absolut inte att klockan är så mycket som den verkligen är och jag känner att jag inte riktigt hänger med i alla svängar.

Efter en tuff fredag med obehaglig händelse som lämnade i huvudet var det ändå skönt att vakna till lördag och helg och att kunna fokusera på annat. Jag band upp mina gurkplantor som trivs i det lilla köksfönstret.


Lyckan i att se de många börjanen. Dessa gurkor är färdig växta vid ca 8 centimeter men i somras i växthuset hann jag aldrig med och de drog iväg lika långa som vanliga gurkor. Kan faktiskt tänkas att de passar bättre här inne.


Fixade till den veckogamla buketten med att ta bort några döda blad och arrangera om i annan vas. Blev som ny. Yrade runt med dammvippa och sånt som lördagar kan bestå av.


Vännen Ingela räddade mej från eländet när hon messade mej om det skulle passa med en kaffe på stan. Hurraa! världens lyx i pandemitider. Kvinnfolkssnack i två timmar, kaffe och godaste kakbit kan rädda en hel vecka. Allt man tänkt hinna med hålls ju ändå där hemma och vänskap ska man vårda ömt.


Jag ville hon skulle ta med sej en Vatostark vattenflaska till mej, perfekt på arbetet och annars också, snygg dessutom. Dessutom fick jag en present av henne för att hon får bolla sina ideer med mej. Men det kan jag inte visa för det finns ännu inte till försäljning.


I går fick vi också veta att Andrea Bocelli konserten flyttas fram ännu en andra gång... ett helt år!!! Vet de ens vad det kan göra åt en människa. Det blir lång väntan på min 50 års present. Men vi drar iväg på hotell övernattning i alla fall. Måste få se nåt annat.

Och vad är nu en lördag utan en Bonzo bild? Precis, inte mycket!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar