Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 31 mars 2022

Vårtrötthet?

Åhå! Tänkte skriva att det är fredag men det var nog ett önsketänk. Torsdag, och är det denna vecka vårtröttheten kom? Eller är det bara en föraning av pollentröttheten som dyker upp lite senare. Ja alltså jag har varit trött...

Glad att det är ljust så länge på kvällarna nu att jag inte behöver stressa iväg på hundlänk. Soffan har nog upptagit åtminstone ett par timmar varje kväll och att försöka vakna till liv igen har varit ett heltidsjobb. Men jag sover rätt bra, ute i friska luften och motionerar, äter bra mat och massa grönsaker och inmundigar dessutom vitaminer. Hur mycket mer kan man.


I kväll har jag varit till stan. Först till Nada Nord med fem par sockor och tre par mössor jag stickat. Tänker att alltid värmer det nån frusen själ.

Sen till Pedersöre gravgård för att tända ett ljus för Anna-Lisa. Har inte varit där sen begravningen och det är ganska skönt att få en ensam stilla stund. Blev så förvånad att hennes namn redan kommit på stenen. Och min blombukett var rätt fin ännu, lite blekare i färgen men det kalla vädret har gjort att hållbarheten förlängts.

Tömde tre matkassar när jag kom hem och bryggde mej en kaffekopp. Den hjälpte föga, får jag ut en soppåse än i kväll är det en seger.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar