Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 24 mars 2022

Det våras

Jamen visst är våren på gång trots att det igen utlovas kallare väder. Kanske bara bra så att inte allt kommer igång för tidigt och sen fryser bort. Men här inne växer de små gurkliven. Nu syns till och med pyttesmå början till gurkor.


Och där lillsonen undrade om jag har påskgräs på gång sticker det nu upp späda plantor av morotsblomster. Ack hur härligt ändå!


I går fick jag se musikalen Tjugo sekunder tillsammans med Patrik och Lotta. Riktigt sevärd och jag tyckte den hade allt utom långsamhet för det hände precis hela tiden. Det har varit lång väntan när pandemin kom emellan men nu kör de verkligen så det ryker.


Hohho säger jag bara och Bonzo håller helt med. Vilken pärs att först ha pälsvård och sen kloklippning, vi var alla utpumpade efteråt. Inte lätt när man är rädd. Men vi tog bilen ut till stora vägen och gick på barmark utan dubbskor och det var minsann en vårig känsla. Hälsade på  mormor ute på terrassen och så hem igen. Så nu är allt jobbigt glömt igen en gång fast pälsen borstas varje dag nu annars skulle vi drunkna i håravfall. Men klorna är inte längre sylvassa och det är skönt.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar