Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 5 mars 2022

Våren flyttade in

Jag hotade ju redan i går med att ta in våren i vårt hem och startade omedelbart men att byta köksgardinen.


Startade dagen med hundlänk i en rätt så kylig morgon. Fick göra en kanna te att njuta av när jag kom hem och Bonzo skulle som vanligt sitta i famnen. Och det går ju bra, han är en sån liten go gosse.


Jag fortsatte med min städning och gubben drog i väg med kompis på cykel. Tröttnade mitt i ett skåp och skrev till en vän " Int sku du ha vila koma ti stan på en kaffi? Genast plingade telefonen " Jo fasen he vill ja!! Underbart tänkte jag lämnade allt och drog till stan. Fick en härlig stund med min vän i varsin fåtölj på Kaffia och klart det första som avhandlades var kriget i Ukraina, vi kommer inte i från det. Oron finns i var och en av oss. Men så fick vi skärpa till och sedan hade vi bara roligt. Kände mej som en ny människa när vi skildes utanför och försvann åt varsitt håll. Jag hade varit i behov av detta en längre tid.


Jag svängde in till K Rauta och köpte målarfärg till panelen i grovköket. Gäller att passa på när tillvaron känns behaglig (topp kan jag inte skriva) Jag har planerat in måleri under vinterledigt men om andan faller på blir det tidigarelagt.


Njuter av tulpanerna som är sååå fina!


I vardagsrummet har det hänt grejer på väggarna. Ryan är nertagen, känns som om dess tid är förbi och nu flödar ljuset bättre. Lite omflyttning av tavlor och Zeb det lilla grynet hänger nu på väggen tillsammans med sitt tassavtryck i lera ovanför. Byte av gardiner, matta och kuddfodral gör sitt till (fast det blev ett konstigt ljus i den här bilden...)

Det har tagit mej hela dagen men under den tiden har jag fått kvalitetstid med vän, tittat på cykeltävling från Toscana med gubben och tillsammans har vi kockat kvällsmat så jag är verkligt nöjd.

Det behöver komma bättre dagar också mellan varven.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar