Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 20 mars 2022

Det var den veckan det

Vår semestervecka sjunger på sista versen. Men vilken vecka sen! När jag tänker tillbaka till måndag då vi var i Kalajoki känns det som väldigt länge sen och det är en väldigt bra känsla, för hade det varit som i går hade det varit rätt illa.

Tisdag handlade jag hela min bröllopsstass till sommarens bröllop.

Onsdag cyklade vi till Krombi på kaffe och hade en liten släktträff på Epoque på kvällen.

Torsdag massörsbesök och vi fick nockplåten på ladan lagd.

Fredag åkte vi tåg till Seinäjoki och Ideapark

Lördag begravdes min vän och vi fick träffa Eriks Sandra senare under dagen.

Och i dag söndag har det varit perfekt vårväder, snudd på sommar på terrassen när mätaren närmade sej +30 grader uppefter stugväggen.

Jag gjorde pasta al Limone till mat i dag när Patrik och Lotta kom för det känns som en vårig mat. Kaffe och prinsessbakelse på terrassen sen med plirande ögon mot solen. Så härligt.

Nu laddas hörlurarna inför morgondagen, det gäller att vara beredd. Sen är det väl att jobba på till påsken när nästa ledigt kommer. Om jag inte tar nån dag före det, har en hel del dagar att ta ut om det känns så. det är en fördel med att ha jobbat häcken av sej på samma ställe i många år. Så nåt gott kommer det också ur det.





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar