Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 14 mars 2022

Kalajoki

I dag har jag gått och gått, först med hunden vår vanliga runda. Sen kom vi på att vi kör till Kalajoki och fortsätter gå där, vi hade ju ändå pratat om att lägga en ledig dag på det. Lite molnslöjor för solen men ingen blåst och helt perfekt.


Naturligtvis var vi hungriga strax vi klev ur bilen och styrde stegen mot en grillplats vi kände till. Inne i huset brann det i eldstaden redan så det blev den trots att jag hellre gjort fyr i utegrillen.


Bonzo trodde det var riktigt enkelt och gick fram till luckan och beställde en korv. Han hade hittat världens korvkiosk trodde han.


Men han fick så lov att vänta precis som oss andra.


Mätta och belåtna fortsatte vi vår färd ut på isen i flera kilometer. Det var bara ett fåtal andra ute, måndag och inget sportlov vilket var tur för oss. De några vi mötte hade ändå Bonzo sina cirkustrix för, hoppade fram jämfota på sina bakben...


Men han är en sån snäll och lugn pojke att ha med i bil. Detta blev hans längsta bilfärd hittills och han sov nästan hela vägen dit och på hemväg somnade han också men före Kokkola märkte jag att han blev orolig och började slicka sej om munnen. Då förstod jag att han inte mådde alldeles bra så vi stannade och jag gick ut ett par minuter med honom så han fick frisk luft. In i bilen igen rullade han ihop sej och sov tills vi var hemma. Duktig vovve där.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar