Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 18 mars 2022

Eitta itas

Det är mycket med ätandet under ledigt, åtminstone tycker jag det haft en väsentligare del i vardagen den här veckan än annars. Men bra så, äta bör man annars dör man som ni vet.

Så i går kväll körde vi till Kiisk och Bockabron för att grilla korv. Härlig kvällssol och underbart överlag. Ån var öppen och de kala björkarna speglade sej så fint.


Så rofyllt.


Andra gången Bonzo är här och nu var han betydligt modigare än när han var en liten valp och ville bäras över bron. Nu tog han för sej desto mer.


Ett gäng övernattare kom på samma gång som oss så vi kände en viss press så ingen glöd inväntades. De ville säkert packa upp så länge det var ljust. Men de var vänliga att hålla sej på bron tills vi var klara.


I dag var det mera pissväder så hux flux hade vi köpt tågbiljetter till Seinäjoki och därifrån tog vi bussen ut till Ideapark. Bra att öva så smått nu när det är länge sen sist, nästa månad åker vi så långt som till Tammerfors!


Först på listan var att äta på Ristorante Momento, där utsökta stora portioner serveras. För oss blev det peppar och wienerschnitzel. Före vi ställde oss att vänta på bussen tillbaka till tågstationen blev det kaffe och gelato. Allt så gott!

Det blev inga storhandlingar men vi har haft en riktigt rolig och trivsam dag. Så trevligt att åka tåg när det är länge sen sist. Och vilken vecka vi ändå haft, finns inget att klaga på överhuvudtaget.

Att en kan få ha det så gött!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar