Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 8 mars 2022

He mårar åpåå

En liten bit in på söndag hade vi ännu fantastiskt väder. Jag var först ut i spåret med ett tunt lager nysnö och aldrig har det varit så tungt.



Så mycket skönare då att sätta sej med näsan mot solen en stund.


Vi fick hälften av ungdomarna med på korvgrillning och vädret blev under tiden sämre. Det började blåsa och vi kände fort att det blev onödigt kallt att sita stilla. Vi kurade ändå ihop oss inne i vindskyddet och drack vårt medhavda kaffe innan vi packade ihop.


Senare under dagen kom snön i storlek tefatsmodell och innedag var ett faktum.


Ungefär så här. Bonzo som håller på att byta till vårkappa och fäller sin vinterpäls för tillfället. Stora tussar lossar som bara är att plocka bort. Det harklas upp hårbollar och annat mys.

Det blir glest mellan inläggen nu. Känns som att allt händer på en och samma gång med piss ute i världen, kärlek i hemknutarna och här kommer alla känslorna på en och samma gång som Gessle uttrycker det. Tillika är vardagen så enahanda som den kan bli. Svintidiga mornar, dödströtta kvällar och målarburken står på arbetsbänken och bara väntar. Men man ska vara alert om det ska börjas med färgläggning av panel och onödigt vissen hittills den här veckan.

Nåt kul ändå i dag är att vi blev tillfrågade om vi vill vara skaffare på ett sommar bröllop och det var väldigt lätt att säga ja till. Så två bröllop väntar i sommar vilket är alldeles underbart. Kärlek i dessa tider är så härligt.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar