Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 27 mars 2022

Mars sista helg

Lördag i värsta pyravädri for vi för att handla mat och jag ville till Sunds trädgård för att se på nyheter. Alltid trevligt att gå omkring och se på vackra saker. Med mej hem kom en färdig bunden bukett plus några lösplock som jag sen gjorde till en egen bukett. Just nu sitter jag och ser på den från andra hållet och minst lika vacker därifrån.

Vädret tänkte ställa till det med växthuset så gubben fick staga upp det provisoriskt från insidan medan jag stod som nåt slags stöd på utsidan. Vilken sorg det hade varit om blåsten tagit det. Takluckan fick vi söka men den hade landat i diket intill så det slutade bra. Värre var det för min farmor i tiderna när kom kom cyklande från arbetet och möttes av sitt växthus upp och ner seglandes i ån med tomatplantorna uppryckta med. Det hade varit en syn det.


Till kvällen dukade jag bordet.


Det skulle bli Tortillas med tillbehör.


Hela min härliga familj samlades och vi hade en riktig trevlig kväll och här är det inte så fint på bordet längre. Kaffe väntas medan vi sitter och jäser.



Bonzo i kotthimlen yr av lycka. I dag var det sol och vindstilla. Så olika det kan vara från dag till dag. Vi gick en riktig långpromenad medan gubben cyklade runt runt i Botniahallen.


Massor med skägglava i trollskogsliknande skog.


Mera skägglava...nej ursäkta, detta ser mer ut som Bonzos plym som fastnat på bild. Rensade upp torra kvistar på gårdsplan som skräpat sedan stormen. Så härligt att jag inte ville ha bråttom in.



 Nu har blåsten fartat i igen och snön yr omkring så jag har haft en pysselstund på eftermiddagen och gjort två godisburkar med påsk tema. Det är inte så långt till den högtiden nu längre och det är alltid roligt att hitta på nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar