Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 21 april 2022

Otroliga dagar

Det är en sån otrolig sommarhetta på terrassen att det knappt vill gå att vara där. Tänk vilka undersköna dagar vi fått! Det tar alltid en evighet före gräsmattan torkar upp här då vi ligger rätt lågt, men i går gick det att börja räfsa ihop vinterns kakkelibajshögar efter Bonzo. Mycket trevligare.


Nere vid ån hittades vacker iskonst.


Påminde mycket om Iittalas grejer.


Ån var vackert blå och bred.


Bonzo var en aningen för ivrig han och iskanten kan vika och han plumsade i, tur han var kopplad så strömt som det är nu. Han fick torka upp på solvarm terrass med en tuggpinne sen.


Gubben gjorde min landsvägscykel klar för start med ny kedja, oljning, växelinställning och puts. Man tackar man tackar.


Lika varmt i dag och jag stärkte mej med en lonkero för att jag vill och kan. Upp med fötterna som var urlakade precis som hela kvinnan.


Delen till tvättmaskinen hade kommit så vi skruvade loss botten och gubben bytte. Kors i taket nu tvättas här andra maskinen redan i kväll. Så underbart att få tvätta bort det berg som vuxit under tiden, få hänga ut och känna hur gott det doftar när man går förbi. En verklig lycka denna kväll.


Det firades med att ta fram grillen och svärta några korvar.


Alpvide eller Salix helvetica blommar och snart kommer små mjuka ulliga blad att ta över. Mjuka som små kaninöron eller ännu hellre som Bonzos flufföron.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar