Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 9 april 2022

Tassen upp för helg!

Helg! och det gör Bonzo tassen upp för. Kan inte annat än hålla med, åh vad jag gillar helger när jag tänker efter!


I går kväll fick jag äntligen färdigt sockorna jag hållit på med i veckor. Verkligen inte givande att sticka sockor i april. Hoppas de hittar en glad mottagare.


Nu övar jag istället på att virka små hjärtan och har ett halvt dussin. Sånt kan va skoj framför tv:n.


Det sista fräscha som fanns kvar av senaste buketten har gått på sin sista resa. De håller kanske till nästa helg och då hoppas jag på nån påskig bukett i stället.

Tog en hundpromenad hem till mamma och Hasse som det är en stund sen vi träffat. Bonzo börjar bli så van att vara där så när han fått kollat runt vad som händer i alla fönster så la han sej ner och sov tills det var dags att trava hem igen. Duktig vovve!

Tog tag i städning och klädtvätt, detta elände varje lördag. Gubben kom från sin cykeltur till Nykaabi torg och då blev det en utfärd till Kokkola.


Jag köpte en ljus matta till hallen för Bonzo att torka av sin leriga tassar på... Hittade ett par påsar blomfrön till som jag bara måste ha...

Vi blev hungriga och prövade en ny vårig pizza vid Rosso som var riktigt god och lite utanför "boxen" än vanliga pizzor.



 Nåt av detta borde jag få ner i jord än i kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar