Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 29 april 2022

Ledig fredag

Walk a mile in my shoes!

Vaknade pigg och utvilad klar för en ledig dag från arbetet. Bonzo fick sin promenad medan mattorna var på vädring. Jag städade i nya festskor för att gå in dem. Kan lugnt säga att mina fötter kommer dö en långsam död en dag i juli. Men vad gör man nu inte. Ska i alla fall köpa nåt skoinlägg och se om det biter. Och för säkerhets skull ett par ballerinas att bära när jag shejkar loss på småtimmarna.


De giftaslystna kom in med mjöd, kladdkaka och glass på eftermiddagen. Det finns många anledningar att fira.

Jag räfsade upp det mesta skräpet vid trappan i dag, det är lite i taget som gäller. Mamma och Hasse kom hit så jag fick en bra anledning att sluta och vi fick alla gå in och värma oss, så frostigt väder där ute.



 Här inne i värmen händer det grejer bland dahliaknölarna. Fast jag känner att jag är efter i schemat i vår så gör det inte så mycket, våren är försenad den med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar